Bogen Alt hvad jeg husker

Alt hvad jeg husker (13-16 år)


En fængende ungdomsroman med et veldrejet plot, der overrasker og henholder læseren i spænding helt til det sidste. Alt hvad jeg husker er en roman om Frejas sorg over bedstevenindens død. Men handlingen udvikler sig til et dramatisk mysterium om to veninder. Et mysterium om, hvem de hver især var inderst inde, og hvilken relation de egentlig havde.

Hvordan kunne Malou finde på at tage sit eget liv? Ingen havde set det komme. Malou blev ramt af toget en sen aften på vej hjem fra en fest sammen med Freja. Kort tid før deres sidste skoledag efter 9. klasse. Freja er det eneste vidne – udover togføreren. Vi følger Frejas tilbageblik på deres venskab i årenes løb.

Ny viden om Malou dukker op og overrasker Freja her efter Malous død. Men der er bestemt også noget i Frejas historie, der overrasker læseren.

Som optakt til hver kapitelstart får vi et brudstykke fra politirapporten og afhøringerne af personerne omkring Malou i forbindelse med hendes dødsfald. Efterhånden står det klart, at der er flere versioner af historien end den Freja fortæller, og læseren kommer i fascinerende vildrede om, hvad der er op og ned i denne historie.

Klik her, og lån bogen på biblioteket. Eller køb den hos din lokale boghandler.

Alt hvad jeg husker (13-16 år)
af Michala Elk
Gad, 2023
269 sider

Målgruppe: 13-16 år
Emne: Venskab, familierelationer, sorg, hvem er jeg, hvem er du?, mysterium, kærlighed, selvmord
Læs også: Byttedyr (13-16 år) af Lise Villadsen – som genremæssigt er anderledes “creepy”, men hvor læseren ligeledes overraskes af en (måske) upålidelig fortæller.

Facebooklinkedin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!